ھشدارھایی برای تمام کاربران

بازدید: 1776 بازدید

ھشدارھایی برای تمام کاربران

 

* کلیک غیر واقعی چیست؟

فعالیت کلیک غیر واقعی شامل ھر نوع کلیک و یا اثرات ناشی از آن است که می تواند به صورت مصنوعی و ساختگی ھزینه ھای تبلیغاتی آگھی دھنده یا درآمد ناشر آگھی را افزایش دھد. فعالیت ھای اشاره شده در زیر می تواند، مصداق کلیک ھای ساختگی و مصنوعی باشد.

 

* کلاھبرداری فیشینگ چیست؟

فیشینگ راھی است که تبھکاران، اطلاعاتی حساس و مھم نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ١۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارھای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می برند. شبکه ھای اجتماعی، سایت ھای حراجی و درگاه ھای پرداخت آنلاین نمونه ای از ابزار ھای الکترونیکی ارتباطات می باشند.

 

* نکاتی جھت شرکت در حراجی ھای اینترنتی

قبل از آنکه در یک حراجی شرکت نمایید یا خرید انجام دھید، مطمئن شوید که با شرایط اسم نویسی و فروشنده راحت ھستید. به بیانگر آن است که شما تعھد به خرید آن کالا کرده ،« خرید » خاطر داشته باشید که شرکت شما در حراجی یا کلیک روی گزینۀ اید. اصل بودن کالاھایی را که می خواھید خریداری نمایید، بررسی کنید. بازخورد سوابق فروشنده را بررسی نمایید.

 

* نکته ھایی درمورد خرید اینترنتی

کالائی را که در حال خرید آن ھستید، بشناسید. در حفاظت از اطلاعات شخصی خود حساس باشید. سیاست حفظ اسرار را به دقت مطالعه و بررسی کنید. آیا باید خرید خود را از طریق شبکه WiFi عمومی (شبکه ای که رمز ندارد) انجام دھید؟ مبالغ را از طریق کارت اعتباری یا کارت ھزینه پرداخت کنید. محصولات رایگان می توانند ھزینه زا باشند.

 

* تصور غلط !

قبل از ھر چیز باید یک تصور غلط را در مورد حرفه بازاریابی شبکه ای و کالا و خدمات مربوط آن برطرف کنیم. این تصور غلط این است که : “بازاریابی شبکه ای آنقدر پرسود است که بحث کالا دیگر چندان اھمیتی ندارد و کافی است مجموعه ای متشکل از افراد ھدفمند بسازی که آنھا ھر چیزی را می فروشند”

 

* نکاتی جھت استفاده از خدمات بانکی در فضای اینترنتی

برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به رایانه شخصی خود از فایروال استفاده کنید. ھمواره از نرم افزارھای آنتی ویروس در سیستم خود استفاده نمایید و آن را به روز نگه دارید. ھوشیار باشید و به تقاضاھایی که از طریق پنجره ھای POP- UP برای شما ارسال می شود، پاسخ ندھید.

 

* فیشینگ/ اسپوفینگ

در مورد ایمیل ھای ناخواسته ای که از شما اطلاعات شخصی تان را درخواست می کنند، محتاط باشید. فرم ھایی را که در ایمیل ھا فرستاده می شوند، پر نکنید. ھمواره لینکی را که در ایمیل موجود است، با لینکی که واقعا به آن ارجاع داده شده اید، مقایسه کنید.

 

* ھشدار در زمینه سرمایه گذاری

اگر فرصت سرمایه گذاری بیش از حد انتظار عالی به نظر برسد،ا حتمالا حقه ای در کار است.ھوشیار باشید.ھمواره از طرح ھای سرمایه گذاری که وعده پرداخت سریع سود را می دھند، اجتناب کنید.تصور نکنید که فقط به خاطر این که سایت شرکت، خوب و حرفه ای طراحی شده است، شرکت معتبر و قانونی است.

 

ھشدارھایی برای تمام کاربران
ھشدارھایی برای تمام کاربران

 

* کلاھبرداری از عابر بانک

قبل از آن که شماره کارت اعتباری خود را در وب سایتی وارد کنید، اطمینان حاصل کنید که این وب سایت مطمئن و معتبر است. فقط به دلیل این که سایت ادعا می کند که امن است، به امنیت سایت اعتماد نکنید. اگر کالایی می خرید، اطمینان حاصل کنید که از جای معتبری خرید می کنید.برای اطمینان از قانونی بودن شرکت یا شخص طرف معامله تحقیق کنید.

 

* کلاھبرداری از طریق حراجی ھای اینترنتی

قبل از این که پولی پرداخت کنید، با فروشنده تماس بگیرید و ھر سوالی که دارید، از او بپرسید. اطلاعاتی راجع به سابقه فروشنده به دست آورید و آن را بررسی کنید.قبل از این که خرید کنید، ھزینه ھای ارسال کالا را بررسی کنید.اگر فروشنده فقط پرداخت پول به صورت نقدی و یا از طریق خطوط مخابراتی را می پذیرد، با احتیاط عمل کنید.

 

* فرصت ھای شغلی- تجاری

به تبلیغات اغراق آمیز در مورد اثر بخشی محصولات توجه نکنید. در مورد تبلیغات اغراق آمیزی که راجع به درآمدھا و سود احتمالی انجام می شوند، محتاط باشید.وقتی که لازم است برای دستور العمل ھا و محصولات پول بیشتری پرداخت شود، محتاط باشید. زمانی که با افراد و یا خدمات خارج از کشور در ارتباط می شوید، محتاط باشید.

 

* سرقت ھویت

تحقیقات خود را قبل از ھمکاری با سایت یا شرکت انجام دھید تا از قانونی بودن سایت یا شرکت اطمینان حاصل کنید. به جای آن که شماره صندوق پستی آنھا را بدست آورید، سعی کنید آدرس واقعی را پیدا کنید. ھرگز صورتحساب کارت اعتباری و یا حساب بانکی خود را به گونه ای دور نریزید که مجددا قابل استفاده باشد.

 

* سوء استفاده از اطلاعات شخصی

با توجه به اخبار متعددی که از ربوده شدن اطلاعات شخصی ھموطنان به گوش می رسد، توضیح راھکارھایی جھت جلوگیری از اینگونه مشکلات را موثر می دانیم. مواردی نظیر: کلاھبرداری از افراد جویای کار، فریب افراد جھت مقاصد شوم، کلاھبرداری جھت اخذ وام، کلاھبرداری لاتاری و شرط بندی و…

 

* نکاتی جھت ھوشیاری مصرف کنندگان

سه نکته در قسمت ذیل پیشنھاد شده تا شما از منابع مالی خود در برابر کلاھبرداران و شرکت ھایی که به اصول حرفه ای معتقد نیستند، حفاظت کنید. از ھر چیزی نسخه برداری کنید و ھمواره نسخه نھایی را بخوانید. ھمواره از مدارک مربوط به ھویت شخصی و کیف جیبی خود محافظت کنید و ھرگز پول خود را از طریق سیستم مخابراتی (ATM) برای شخصی که نمی شناسید، نفرستید.

 

* آیا ثبت یک شرکت دلیل بر قانونی بودن آن است ؟

زمانی که شرکت ثبت شد و شروع به فعالیت نمود، ممکن است که این شرکت در فعالیت خود یک سری قوانین را نادیده بگیرد و یا اساسا خارج از موضوع اعلام شده در اساسنامه خود فعالیت نماید و یا حتی فعالیتی کاملا غیر قانونی انجام دھد. با توجه به مطالب یاد شده باید توجه داشت که صرف ثبت قانونی یک شرکت، نمی توان گفت که فعالیت آن شرکت قانونی است.

 

* ھک و ورود به سیستم ھای رایانه ای

حتما این روزھا این لغت را زیاد شنیده اید. بسیاری از افراد، از روی کنجکاوی و با استفاده از برخی نرم افزارھا این عمل نادرست را انجام می دھند. نفوذ به سیستم ھای رایانه ای و مخابراتی جرم تلقی شده و در صورت شناسایی پلیس، مجازات را برای آنان در پی خواھد داشت.

 

در ادامه با ما همراه باشید…